valentin писал(а):
Батенька Вейн вчився в Гілеаді в 1995 році, а Франца виключили в 1980 році. І я знаю Вейна і знайома іспанка випадково не дружина Кубика Володі? Але я знайомий теж з одним братом який зараз райнад десь в центральній укр., а перед Україною служив багато років в Брукліні і особисто знав і Нора і обох Франців, так навіть він не знав офіційної причини виключеня Франца, просто тому що їх не розголошують і ні Вейн ніхто інший крім членів СК і КО не знають її. А ці чутки буцімто Франц друкував свої статі це лиш чутки, до речі спростовані КО ,коли їх звинувачували що так випадково можуть невідомо що друкувати, то офіційно було сказано що то неправда, бо переклад статі це справа кількох осіб, потім її перечитують в службовому відділі і ще перед друком а тому самовільний друк неможливий.
Отак я дИвлюся інколи, та й дивлЮся... Колись, на початку свого буття СЄ, я, звичайно ще досить молодий та недосвідчений, мав такі уявлення про всіх цих бетельців, райнадів, спецпіонерів та інших, що буцімто вони є такі високодуховні особи, що треба на них рівнятися, що від них не можна очікувати якихось підлощів. Буцімто вони не можуть поширювати якихось пліток та й взагалі вести себе якось негідно. Але зараз в мене набагато більше життєвого досвіду та й взагалі... Але й до цього часу я ще трохи не можу прийти до тями, як таке видбувається у організації, яка проголошує себе справжніми християнами. Цих пліток я сам чув багато, навіть ще коли жив у Львові.
nuinu, чи тобі не соромно йти вслід цих так званих "правдивих християн", поширюючи ці плітки, навіть не замислюючись над їхньою достовірністю? Може ти є сам обманутий, тоді слід задуматися над цим щоб надалі не попадати у такі ситуації.