Текущее время: Ср авг 19, 2026 2:45 am

Часовой пояс: UTC + 3 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 163 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Чи є хто зі Львова
СообщениеДобавлено: Сб май 17, 2008 12:14 am 

valentin писал(а):
Батенька Вейн вчився в Гілеаді в 1995 році, а Франца виключили в 1980 році. І я знаю Вейна і знайома іспанка випадково не дружина Кубика Володі? Але я знайомий теж з одним братом який зараз райнад десь в центральній укр., а перед Україною служив багато років в Брукліні і особисто знав і Нора і обох Франців, так навіть він не знав офіційної причини виключеня Франца, просто тому що їх не розголошують і ні Вейн ніхто інший крім членів СК і КО не знають її. А ці чутки буцімто Франц друкував свої статі це лиш чутки, до речі спростовані КО ,коли їх звинувачували що так випадково можуть невідомо що друкувати, то офіційно було сказано що то неправда, бо переклад статі це справа кількох осіб, потім її перечитують в службовому відділі і ще перед друком а тому самовільний друк неможливий.

Отак я дИвлюся інколи, та й дивлЮся... Колись, на початку свого буття СЄ, я, звичайно ще досить молодий та недосвідчений, мав такі уявлення про всіх цих бетельців, райнадів, спецпіонерів та інших, що буцімто вони є такі високодуховні особи, що треба на них рівнятися, що від них не можна очікувати якихось підлощів. Буцімто вони не можуть поширювати якихось пліток та й взагалі вести себе якось негідно. Але зараз в мене набагато більше життєвого досвіду та й взагалі... Але й до цього часу я ще трохи не можу прийти до тями, як таке видбувається у організації, яка проголошує себе справжніми християнами. Цих пліток я сам чув багато, навіть ще коли жив у Львові. nuinu, чи тобі не соромно йти вслід цих так званих "правдивих християн", поширюючи ці плітки, навіть не замислюючись над їхньою достовірністю? Може ти є сам обманутий, тоді слід задуматися над цим щоб надалі не попадати у такі ситуації.

СообщениеДобавлено: Пн май 19, 2008 9:44 am 

Чого ж ти так одразу "плітки, плітки..." Не хочеться такого собі Прометея бачити як звичайного амбіційного дядька?
Іспаночка, котра мені це підтвердила, читала декотрі з цих журналів. РОзповіла чим вони різняться від автентичних: питання про організацію, проповідування, раб... Все те шо він опісля висвітлив у своїх книгах. При тому, що його книг вона не читала...

І між іншим тут не має нічого дивного. Члени КР завжди сприймались як намісники Бога на землі. І я особисто був свідком як високо духовні брати намагались випитати у них скриту інформацію, підтверження своїм догадкам і т.д.

А перевірка перекладів у той час велась менш доскіпливо аніж після випадку з Френцем. Фактично перевіряли лишень художню складову. На доктринальну ніхто б і не подумав зазіхнути. Вважали, що це нове світло.

Постав себе на місце тих перекладачів і тобі усе стане зрозуміло.

СообщениеДобавлено: Пн май 19, 2008 7:00 pm 

Не можу прийняти твою версію тому що ті правила щодо друку літератури які є зараз прийняті ще в середині 70-их рр. НІХТО не може самовільно друкувати свої статі. Оскільки існують письменницький відділ і видавничий які складаються з групи осіб, а не одного чоловіка, причому в кожному із них є "помазанці", які перед друком БУДЬ-ЯКОЇ інформації перевіряють її кожен окремо. Ці правила існують з приблизно1976 р. Інший помазанець розпізнав би "нове світло", оскільки перш аніж воно побачить світ обговорюється на засідані КО.

Джон Невинс Андрюс

СообщениеДобавлено: Вт май 20, 2008 5:17 pm 

Хто ще з помазаників знав іспанську і брав участь у перекладі чи то пак перевірці? Ф.Франц знав... але чи брав.

СообщениеДобавлено: Ср май 21, 2008 12:27 am 

nuinu писал(а):
Хто ще з помазаників знав іспанську і брав участь у перекладі чи то пак перевірці? Ф.Франц знав... але чи брав.

Ну ти ж розумний, а таке просте не розумієш. Пишеться статя на англ. м., перевіряється, а тоді розсилається перекладачам. 3 чоловіка працюють над нею незалежно один від одного,- з різною метою ,один перекладає, другий покращує мову на яку перекладають і третій коректор. Як Франц міг цю машину зламати ? І іспанську мову знає мабуть половина ЧКО.

Джон Невинс Андрюс

СообщениеДобавлено: Ср май 21, 2008 9:34 am 

По слухам, саме на етапі отимання анг. статті, котру він же сам і отримував, йшла підміна на свої.
А іспанську таки половина ЧКО не знає... Якщо придивитись до історичних поїздок, то, здається, лишень Ф.Франц давав собі раду без перекладача.

СообщениеДобавлено: Ср май 21, 2008 3:08 pm 

nuinu писал(а):
По слухам, саме на етапі отимання анг. статті, котру він же сам і отримував, йшла підміна на свої.
А іспанську таки половина ЧКО не знає... Якщо придивитись до історичних поїздок, то, здається, лишень Ф.Франц давав собі раду без перекладача.

О, визнав по слухам . До твого відома готові статі передавав не Франц, бо це не його обовязок, а хтось з видавничого відділу до якого він не входив, а входили: Хеншель, Ярач Франц Ф .
Вивчи біографії ЧКО де вони служили місіонерами до Брукліна. А іспанська це друга по поширеності мова США . Третина зборів іспаномовна.

Джон Невинс Андрюс

СообщениеДобавлено: Чт май 22, 2008 3:18 pm 

Бачу, що Альбертові ти дуже симпатизуєш... Більш схиляєшся до його вірсії аніж до альтернатив...

СообщениеДобавлено: Чт май 22, 2008 4:41 pm 

Якому Альбертові?
Я просто звик вірити не чуткам які не мають основи, а друкованій перевіреній і не спростованій інформації.

Джон Невинс Андрюс

СообщениеДобавлено: Пт май 23, 2008 6:05 pm 

Це хороша звичка.

СообщениеДобавлено: Чт июн 05, 2008 5:52 pm 

"Шредер продолжал:
Некоторые из братьев недовольны тем, как редактируются статьи. Рей Ричардсон сказал, что сдал статью (он назвал тему статьи) и ему очень не понравилось, как эта статья была обработана."

http://franz.jwforum.org/cc/ch11.html

СообщениеДобавлено: Пн июл 28, 2008 5:20 pm 
Агов, чи є хтось зі Львова із новеньких зареєстрованих на сайті ??!!! відгукніться. :smotri: :ear: :au:

СообщениеДобавлено: Пн авг 04, 2008 5:58 pm 

Послухайся свого сумління. Не відвідуй це місце. Тиж вірний Ссвідок, ну шо тобі тут робити.?

СообщениеДобавлено: Вт авг 05, 2008 10:05 am 
nuinu писал(а):
Послухайся свого сумління. Не відвідуй це місце. Тиж вірний Ссвідок, ну шо тобі тут робити.?

"Тиж" пишеться окремо , і не Ссвідок, а Свідок. Ех ти, грамотєй. :alol:

СообщениеДобавлено: Вт авг 05, 2008 10:12 am 

Та який я грамотей... Був би грамотей, то став би головуючим)

"Но сєйчас нє об єтом..." Справді, ти щось цінне черпаєш на цьому форумі? Щось таке, що можеш піти супроти свого сумління?

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 163 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  След.

Часовой пояс: UTC + 3 часа